Acceseaza rasul interior

EU AM INVATAT SA FIU FERICTA

Am invatat sa rad este o carte despre experienta mea de viata,cum am invatat eu sa rad,cum a fost intalnirea mea cu aceasta minunata terapie pe care eu o numesc terapie spirituala.

Voi povesti despre experienta mea si cum m-am schimbat eu din interior si despre istoricul tehnicii  de yoga prin ras.

Eu am fost destul de critica cu mine pe tot parcursul vietii si mereu am considerat ca nu sunt destul de buna.Nu stiam sa ma bucur de realizarile mele ,sa fiu multumita de ceea ce faceam.Stiam sa vad doar ceea ce nu am facut si nicidecum ceea ce am realizat.

In  casa la mine cei drept nu am  avut exemple de la care sa invat,tatal meu a fost arestat politic si comunismul a confiscat casa,pamantul,toate bunurile ,asa ca noi ,adica eu si mama a trebuit sa mergem sa locuim cu bunica .

Mama fara serviciu ,pentru ca ministerul sanatatii nu ii dadea mamei serviciu ca asistenta medicala pentru ca era sotie de detinut politic,trebuind sa divorteze pentru a avea a avea un serviciu ,deci va imaginati ca am vazut mereu fete ingrijorate .Eu practic nu mi-o aduc aminte pe mama razand.

„Daca razi ,viata rade cu tine ; daca plangi ,viata plange cu tine;

Eu in viata am pendulat intre depresie si orgoliu,da orgoliu ca trebuie sa merg inainte.Alte persoane credeau ca eu sunt optimista dar eu va spun azi ca eram orgolioasa,ca pot sa fac si eu ceea ce altii au putut si cum altii pot,eu de ce nu pot?

Scriu aceasta carte pentru a intelege si alte persoane ca se poate invata sa radem cum invatam orice altceva,ca putem creea fericirea din interior noi singuri fara sa mai asteptam pe cineva din exterior sa ne ofere fericirea.

Scriu pentru tine ,care crezi ca nu ai niciun motiv sa razi,pentru ca asa ai fost invatat,sa razi cu un motiv foarte bine intemeiat si sa nu razi degeaba , sa fii serios si sa faci o buna impresie oriunde mergi,sa nu cumva sa fii interpretat gresit.Da intr-un cuvant sa fii serios .Dar  nu stiai ca a rade este cea mai serioasa chestie .

„A rade este cel mai serios lucru”Charlie Chaplin

Eu am invatat sa rad!

„Rasul iti ajuta sufletul sa se descarce de trairi”

 

.Te astept la cursul de yoga prin ras sa experimentezi rasul interior .

Daca doresti cartea ma poti contacta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *