BINECUVINTEAZA-TI COPIII

Binecuvinteaza-ti zilic copiii sa traiasca destinul lor.

Este bine atunci când vă doriți un copil să îl doriți pur și simplu, să îi doriți iubire nu cu un motiv, (nu cu motivul ascuns sa va uneasca)pentru a ca va primi ca misiune sa va tina uniti pe voi.Pentru că atunci le dați o mare responsabilitate să vă țină uniți.
Este bine de făcut un copil din iubire,nu ca el sa fie un sprijin ,sa fie un bun instructor în viața lui .

Este bine cand vrei sa faci un copil sa nu te gandesti, el va fi” toiagul” tau la batranete ,îi vei da o programare tare grea ,vei incalca liberul sau arbitru sa se preocupe de destinele voastre si nu de a lui.

Sunt persoane care nu rămân însărcinate și familia respectivă își doresc atât de mult copii încât se roagă la Dumnezeu, asta este un lucru bun sa te binecuvinteze Dumnezeu cu un copil.
Dar ceea ce nu este bine să promiți acest copil sfantului caruia, careia esti devotat ori te-ai rugat.

Ex:Sfintei Fecioara Maria sau unui sfânt anume pentru că tu deja îi vei trasa viață ,ai încălcat liberul arbitru .
Ai îndeplinit dorința ta dar nu ai ținut cont de destinul copilului tău și acest copil va simți marea datorie față de promisiunea pe care ai făcut-o să urmeze acea cale, să se facă călugăr ,măicuța ori să aleagă să nu se căsătorească fiind fidelă/ fidel a Celui Sfânt și ducând o luptă interioară între a trăit destinul său și a urma devotamentul față de acel Sfânt .
Nu este bine de proiectat un copil la modul că el va urma la cîrma firmei mele sau la eu știu ce patrimoniu de familie care îl ai ,pentru că și acolo îl va face să se simtă obligat să nu isi urmeze visul său, să urmeze visul mamei sau al tatălui ,pentru că nu are cine să ajute pe mama sau pe tata în afacerile sale ,este încălcarea liberului arbitru.

Dacă dorești să faci un copil fa doar din iubire, realizează că nu este al tău că este a lui Dumnezeu și tu ești doar un instructor pe acest pământ.
Invață copilul cum să gândească, nu ce să gândească, ascultă sentimentele ,ascultă ce are de spus, pentru că altfel va aduna în interiorul său foarte multe frustrări .

Eu înțeleg că viața este atât de încărcată de tot felul de probleme și întotdeauna ești pe fugă consideri că a da educația cea mai bună copilului ,a da hainele cele mai bune, a da mâncarea cea mai buna, eu știu sa ii oferi vacanțe plăcute ,cadouri plăcute, consideri esential.

Esențial este sa i fie ascultate sentimentele ,să înțelegi cum gândește, dirijează cu întrebări pentru al ajuta să gândească singur,dar nu îl obligata să gândească intr-un anumit fel .
La modul „eu am trecut pe acolo și , lasă că știu eu ce e mai bine pentru tine „.
Tu nu ai experiență mea.

A fi binecuvântat cu un copil semnifică ca ti s- a dat sansa să îți vindeci și tu traumele copilăriei și să rescrii copilăria ta (nu a lor) crescând un copil și fiind atentă la ceea ce simte copilul.
Să îl întrebi mereu ce simte?
Lasa să se exprime ce gândește, ce vrea și a încerca cu mare răbdare să îl ajuți cum sa gândească.
In acest fel va crește un copil care își va trăi destinul său va fi responsabil și va știi să- și asigure fericirea singur nu va depinde de persoane din exterior să aștepte să îl facă fericit si va creea singur acea fericire și va știi să fie arhitectul propriului destin eu vă dau o frază minunată care toată viața sa o spuneti si atunci când copiii voștri vor fi adulți vor fi căsătoriți vor fi și ei cu nepoți să spuneți mereu aceasta fraza

„Vă binecuvintez să vă trăiți destinul voastru doar destinul vostru, ceea ce aparține mie și tatălui vostru lasa- ne noua”.

Cu iubire pentru voi și dacă doriți să știți mai mult vă invit la cursul de constelații familiale cu obiecte simbolice ori la o sesiune de constelații.
Nela Chirila presedinta Holistic Work Constelator familial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *