Cine sunt eu

Sant un suflet mereu in cercetare si pe aceasta strada m-a purtat o boala: PSORIAZISUL difuz pe tot corpul; el m-a purtat la trezirea mea interioara.

Am decis ca nu voi depinde boala de medici si de medicamente si am pornit a ma descoperi atat pe mine, cat si a descoperi cand am creat boala. Am inceput sa ma informez, sa citesc… si, in 40 de zile eram vindecata.

Dar… simteam ca nu este deajuns, aveam inca frica ca va reveni si simteam ca trebuie sa descopar emotia care a creat boala.

Si asa am inceput sa merg la seminarii si cursuri. Dar am decis ca daca tot fac aceasta calatorie, de ce sa nu fac o profesie din ea, pentru a reusi sa ajut si eu la randul meu pe altii. Caci imi si placea ceea ce descopeream.

Am facut cursul de Terapie Bowen si am descoperit ca avem un doctor interior care ne ajuta sa ne vindecam singuri.

Am studiat hipnoza, devenind Coach in hipnoza, pentru a invata cum sa-mi programez mintea si sa-mi vindec anumite emotii.

Am studiat Naturopatia, pentru a sti exact cum functioneaza corpul si de ce anume are nevoie.

Am inceput sa studiez tehnici energetice, caci am inteles ca eu sant mai mult, ca sant energie! Am studiat Reiki Usui, devenind Teacher Master Reiki, am studiat Quantum Healing, Remote Healing, Vindecare reconectiva, Tehnici de meditatie, Boluri tibetane. Ma pasioneaza cristalele.

Am inteles multe si am invatat multe. Cu toate astea, eram totusi inca destul de confuza. 

Am studiat apoi Coachingul, descoperind cu adevarat ce rol am jucat eu in viata mea si a celor din jurul meu; mai bine zis, mi-am descoperit puterea interioara. A fost destul de greu acest drum dar vreau sa va zic ca s-a meritat.

Am studiat si Constelatii familiale, pentru a-mi descoperi radacinile familiei mele.

Dar, cu toate acestea, ceva din mine ma oprea sa ma bucur din plin de tot ceea ce am realizat…

Si asa am descoperit Yoga prin Ras, care ma provoaca sa ies total din zona de confort.

Si vreau sa va zic ca descoperind  rasul ca terapie, intr-adevar, am descoperit BUCURIA din mine, am descoperit imensitatea bogatiei interioare, am descoperit cum poti darui bucurie celor din jur!

Cand razi privesti totul dintr-o alta lumina, pot darui bucurie celor bolnavi, celor in depresie, batranilor…

Ridic vibratia mea si a celor din jur si se creeaza o energie fantastica!

Eu zambesc viitorului si el imi vine in intampinare razand; am descoperi bucuria interioara de a trai cu un scop, cu o misiune, de a face si pe cei din jurul meu sa-si descopere bucuria interioara.

Caci rasul uneste oamenii, ne ajuta sa socializam, sa descoperim ca santem minunati si unici.

Daca vrei sa descoperi si mai multe, ma gasesti atat pe Facebook, cat si pe Skype, daca dai cautare dupa: Nela Chirila.